Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
Гороскоп на сьогодні 5 квітня: хто у суботу опиниться перед жорстким вибором
Відстрочки від мобілізації не побачать: кого з чоловіків заберуть попри захист
В Україні зібралися змінювати розмір субсидії: кого це торкнеться у першу чергу
Що більше років, то далі до пенсії: вимоги до стажу знову зросли
500 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
150 мл молока
Приготування:
1. Варимо картоплю. Далі остуджуємо і знімаємо шкіру. Протираємо і викладаємо в сотейник на маленький вогонь.
2. Додаємо крижане вершкове масло, нарізане кубиками і вмішуємо його в картоплю, не знімаючи з вогню.
3. Коли масло розчинеться в картоплі, знімаємо сковороду з вогню і вливаємо молоко. Далі солимо і перчимо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.