Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 5 квітня: хто у суботу опиниться перед жорстким вибором

Відстрочки від мобілізації не побачать: кого з чоловіків заберуть попри захист

В Україні зібралися змінювати розмір субсидії: кого це торкнеться у першу чергу

Що більше років, то далі до пенсії: вимоги до стажу знову зросли

Показати ще

500 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

150 мл молока

Приготування:

1. Варимо картоплю. Далі остуджуємо і знімаємо шкіру. Протираємо і викладаємо в сотейник на маленький вогонь.

2. Додаємо крижане вершкове масло, нарізане кубиками і вмішуємо його в картоплю, не знімаючи з вогню.

3. Коли масло розчинеться в картоплі, знімаємо сковороду з вогню і вливаємо молоко. Далі солимо і перчимо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.