Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні
Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу
Вийдуть на пенсію навіть без робочого стажу: кому з українок доступний несподіваний привілей
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
500 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
150 мл молока
Приготування:
1. Варимо картоплю. Далі остуджуємо і знімаємо шкіру. Протираємо і викладаємо в сотейник на маленький вогонь.
2. Додаємо крижане вершкове масло, нарізане кубиками і вмішуємо його в картоплю, не знімаючи з вогню.
3. Коли масло розчинеться в картоплі, знімаємо сковороду з вогню і вливаємо молоко. Далі солимо і перчимо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.