Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
500 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
150 мл молока
Приготування:
1. Варимо картоплю. Далі остуджуємо і знімаємо шкіру. Протираємо і викладаємо в сотейник на маленький вогонь.
2. Додаємо крижане вершкове масло, нарізане кубиками і вмішуємо його в картоплю, не знімаючи з вогню.
3. Коли масло розчинеться в картоплі, знімаємо сковороду з вогню і вливаємо молоко. Далі солимо і перчимо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.