Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

900 г філе

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

5 яєць

1 ст. л. майонезу

2 ст. л. борошна

1 пучок зеленого цибулі

1 ст. л. рослинного масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо курячу грудинку дрібними кубиками приблизно 5 на 5 мм. Солимо, перчимо, кладемо яйця і майонез, ретельно перемішуємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю і борошно і знову перемішуємо.

2. Розігріваємо сковороду, і викладаємо суміш столовою ложкою на неї. Обсмажуємо котлетки з двох сторін і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних пиріжків з горохом.