Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
900 г філе
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
5 яєць
1 ст. л. майонезу
2 ст. л. борошна
1 пучок зеленого цибулі
1 ст. л. рослинного масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо курячу грудинку дрібними кубиками приблизно 5 на 5 мм. Солимо, перчимо, кладемо яйця і майонез, ретельно перемішуємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю і борошно і знову перемішуємо.
2. Розігріваємо сковороду, і викладаємо суміш столовою ложкою на неї. Обсмажуємо котлетки з двох сторін і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних пиріжків з горохом.