Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

2 головки цибулі

Популярні новини зараз

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

1 кг свинини

2 помідора

2 баклажана

1,5 кг картоплі

250 г майонезу

1 яйце

100 г твердого сиру

Приготування:

1. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками по 2 см, викладаємо на сковороду. Туди ж кладемо цибулю, солимо і перчимо. Обсмажуємо на сильному вогні до готовності цибулі.

2. Крупно нарізаємо помідори, другу головку цибулі нарізаємо кільцями, викладаємо все на сковороду, солимо і обсмажуємо до готовності.

3. Баклажани нарізаємо вздовж великими пластинками, обсмажуємо кожну окремо до готовності.

4. Варимо картоплю в підсоленій воді, а потім робимо пюре.

5. Далі у велику форму для випікання шарами викладаємо спочатку картопляне пюре, потім м'ясо, помідори, а зверху баклажани.

6. Для соусу змішуємо яйця, майонез і дрібно тертий твердий сир, розмазуємо соус зверху столовою ложкою.

7. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індійського чаю-латте зі спеціями.