Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

800 г яловичини

Популярні новини зараз

Лікарі розкрили шокуючу правду: 8 годин сну – міф, який може нашкодити

В Україні планують ввести ще одну пенсію

Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року

Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова

Показати ще

150 г сметани

1 ст. л. гірчиці

1 головка цибулі

1 ст. л. оливкової олії

сіль і перець за смаком

100 г печериць

Приготування:

1. Яловичину нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю нарізаємо півкільцями.

2. На дно глиняного горщика наливаємо оливоквое масло, кладемо в горщик яловичину і цибулю, перчимо і солимо. Гарненько все перемішуємо.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і готуємо горщик 2 години.

4. Дрібно нарізаємо і обсмажуємо печериці в рослинному маслі.

5. Змішуємо сметану, сіль і гірчицю в окремій ємності.

6. Через 2 години дістаємо горщик, додаємо туди печериці і сметанно-гірчичний соус. Ставимо в духовку ще на 30 хвилин.

7. При подачі можна прикрасити зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої баранини з квасолею.