Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 пиріжків
Інгредієнти:
3 ст. л. рослинного масла
½ ч. л. насіння гірчиці
60 г подрібненої цибулі
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
1 ч. л. дрібно нарізаного імбиру
60 г замороженого гороху
1 ст. л. коріандру
1 ч. л. кмину
¼ ч. л. порошку чілі
1-2 ч. л. сушеного порошку манго
сіль за смаком
вода
600 г картоплі
4 ст. л. свіжого листя коріандру
5 ст. л. розплавленого масла
2 ст. л. насіння кунжуту
Приготування:
1. Нагріваємо масло в маленькій каструлі і обсмажуємо насіння гірчиці протягом приблизно десяти хвилин або поки вони не почнуть тріщати.
2. Додаємо цибулю і імбир і варимо 2-3 хвилини. Додаємо горох, добре перемішуємо і додаємо спеції, порошок манго, сіль і воду. Варимо протягом 1-2 хвилин, потім додаємо картоплю і коріандр і варимо 2-3 хвилини.
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
4. Кладемо лист тіста на чисту поверхню і змащуємо його розплавленим маслом. Складаємо одну третину тіста уздовж середини. Змащуємо ще раз маслом і складаємо на іншій стороні, щоб зробити довгу тришарову смужку.
5. Поміщаємо одну округлу чайну ложку суміші на один кінець смуги, залишивши кордон 2 см. Беремо правий кут і звертаємо по діагоналі вліво, закривши заповнення і утворюючи трикутник. Складаємо знову вздовж верхньої складки трикутника. Продовжуємо складати таким чином, поки не досягнемо кінця смуги. Змащуємо зовнішню поверхню великою кількістю масла. Посипаємо кунжутним насінням.
6. Випікаємо в центрі духовки протягом 30-35 хвилин.
7. Для подачі, поміщаємо пиріжки на велику сервірувальну тарілку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з куркою.