Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г борошна
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
8 ст. л. оливкової олії
мінеральна вода за смаком
300 г шпинату
1 цибуля-порей
400 г сиру фета
30 г сушених грибів
сіль за смаком
свіжий чебрець за смаком
350 г вершкового сиру
Приготування:
1. Всипаємо борошно в глибоку миску, додаємо дрібку солі і масло. Поступово додаємо необхідну кількість води вимішуємо платичное тісто.
2. В окремій мисці натираємо на крупній тертці сир. Подрібнюємо шпинат і цибулю-порей, вмішуємо в сир.
3. У ступці подрібнюємо сіль, чебрець і сушені гриби. Додаємо фарш і добре перемішуємо.
4. На робочій поверхні тонко розкачуємо тісто і нарізаємо з допомогою форми для виготовлення італійських пельменів равіолі бажаної форми. На кожен кружок тіста кладемо по чайній ложці начинки.
5. Поміщаємо равіолі в пароварку і готуємо 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з перловки.