Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г спагетті з твердих сортів пшениці
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
100 мл вершків
2 зубчики часнику
3 яйця
базилік за смаком
15 г кунжутного насіння
сіль за смаком
3 ст. л. оливкової олії
50 г сиру пармезан
200 г курячого філе
Приготування:
1. Дрібно ріжемо куряче філе і обсмажуємо його в оливковій олії до готовності.
2. Очищаємо часник, дрібно нарізаємо і додаємо до курки. Смажимо все разом 1-2 хвилини. Потім додаємо вершки, сіль за смаком. Тушкуємо на повільному вогні, щоб вершки не згорнулися.
3. У киплячу воду додаємо ложку оливкової олії, воду солимо за смаком.
4. Для соусу збиваємо яйця, потім додаємо туди базилік, сіль, кунжут і тертий пармезан.
5. Коли спагеті готові, відкидаємо їх у друшляк, потім на сковороду з куркою і часником, заливаємо все соусом і тушкуємо ще 2-3 хвилини на слабкому вогні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкового тістечка з яблуками.