Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
2 пучка салату романо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
½ штуки білого хліба
10 шт анчоусів
50 г сиру пармезану
6 ст. л. оливкової олії
2 яйця
½ лимона
1 зубчик часнику
1 ст. л. французької гірчиці
щіпка солі і перцю
Приготування:
1. З хліба зрізаємо шкірку, ламаємо його на невеликі частини, скроплюємо оливковою олією і запікаємо в духовці 7-8 хвилин.
2. Яйця варимо круто, виймаємо жовтки.
3. Нарізаємо пармезан великими пластівцями.
4. З половини лимона вичавлюємо сік.
5. Часник чистимо і розтираємо з сіллю і перцем.
6. Для заправки додаємо до часнику з сіллю 3 ст. л. оливкової олії, гірчицю, жовтки, лимонний сік, анчоуси і перемішуємо.
7. Листя салату збризкуємо заправкою і перемішуємо.
8. Викладаємо салат на тарілки, додаємо в кожну трохи крутонів, пару анчоусів і посипаємо все пармезаном.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.