Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

2 пучка салату романо

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

½ штуки білого хліба

10 шт анчоусів

50 г сиру пармезану

6 ст. л. оливкової олії

2 яйця

½ лимона

1 зубчик часнику

1 ст. л. французької гірчиці

щіпка солі і перцю

Приготування:

1. З хліба зрізаємо шкірку, ламаємо його на невеликі частини, скроплюємо оливковою олією і запікаємо в духовці 7-8 хвилин.

2. Яйця варимо круто, виймаємо жовтки.

3. Нарізаємо пармезан великими пластівцями.

4. З половини лимона вичавлюємо сік.

5. Часник чистимо і розтираємо з сіллю і перцем.

6. Для заправки додаємо до часнику з сіллю 3 ст. л. оливкової олії, гірчицю, жовтки, лимонний сік, анчоуси і перемішуємо.

7. Листя салату збризкуємо заправкою і перемішуємо.

8. Викладаємо салат на тарілки, додаємо в кожну трохи крутонів, пару анчоусів і посипаємо все пармезаном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.