Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
550 г борошна
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
400 мл молока
60 г вершкового масла
2 яйця
300 г сулугуні
300 г імеретинського сиру
10 г цукру
11 г крупної солі
5 г сухих дріжджів
Приготування:
1. Розводимо дріжджі в невеликій кількості теплого молока, додаємо цукор, одне яйце, трохи борошна, перемішуємо все руками і залишаємо на 30 хвилин в теплі. Залишок борошна просіваємо, всипаємо велику сіль і додаємо 20 г масла.
2. Коли підніметься, додаємо її в борошно, змішане з маслом, вливаємо молоко і замішуємо густе тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник. Через пів години розділяємо його на частини за 70 г.
3. Посипаємо борошном дошку і розкачуємо порції тіста. Далі звертаємо тісто навпіл і знову тонко розкочуємо. Робимо це тричі.
4. Сир нарізаємо великими шматками і натираємо. Додаємо 20 г масла для пом'якшення смаку і одне яйце для в'язкості. Ретельно перемішуємо. Викладаємо на квадрати по 60 г начинки скріплюємо квадрати у вигляді конветра.
5. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біфштекса з цибулею всього за 10 хвилин.