Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

3 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

16 шматків французького багета

3 ст. л. борошна

½ склянки темного елю

¼ склянки молока

1 ч. л. сухої гірчиці

щіпка перцю

1 яєчний жовток

170 г сиру чеддера

Приготування:

1. Розігріваємо гриль.

2. Шматки хліба намазуємо з одного боку 2 ст. л. сливчоного масла і кладемо на гриль, масляною стороною вгору. Смажимо до золотистого кольору близько 1-4 хвилини.

3. Залишок масла розтоплюємо на сковороді на повільному вогні. Додаємо борошно і перемішуємо 1 хвилину. Після цього додаємо ель і молоко і, збиваючи додаємо гірчицю, перець і тертий сир.

4. На маленькому вогні доводимо до легкого кипіння, помішуючи і готуємо 2 хвилини до отримання однорідної маси.

5. Знімаємо з вогню і швидко додаємо жовток.

6. Подаємо тости з сирним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з перловки.