Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

3 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ

Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт

ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись

Показати ще

16 шматків французького багета

3 ст. л. борошна

½ склянки темного елю

¼ склянки молока

1 ч. л. сухої гірчиці

щіпка перцю

1 яєчний жовток

170 г сиру чеддера

Приготування:

1. Розігріваємо гриль.

2. Шматки хліба намазуємо з одного боку 2 ст. л. сливчоного масла і кладемо на гриль, масляною стороною вгору. Смажимо до золотистого кольору близько 1-4 хвилини.

3. Залишок масла розтоплюємо на сковороді на повільному вогні. Додаємо борошно і перемішуємо 1 хвилину. Після цього додаємо ель і молоко і, збиваючи додаємо гірчицю, перець і тертий сир.

4. На маленькому вогні доводимо до легкого кипіння, помішуючи і готуємо 2 хвилини до отримання однорідної маси.

5. Знімаємо з вогню і швидко додаємо жовток.

6. Подаємо тости з сирним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з перловки.