Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
250 г вершкового масла
1 яйце
¼ ч. л. солі
¾ склянки води
¼ лимона
1 кг яблук
1,5 склянки цукру
Приготування:
1. Готуємо листкове тісто.
2. Готове тісто розкачуємо товщиною 1,5 см. Розрізаємо на смужки шириною 7-8 см, кладемо на лист, злегка змочений водою, змащуємо смужки збитим яйцем, зверху прикрашаємо малюнком за допомогою виделки або кінцем ножа. Ставимо в духовку на 20-25 хвилин. Окремо готуємо яблучну начинку.
3. Смужки слойки кладемо на дошку, поділяємо вздовж по товщині на 2 шари. На шар з нижньою скоринкою кладемо яблучну начинку, а зверху кладемо шар з верхньою скоринкою. Далі розрізаємо на окремі тістечка, посипаємо цукровою пудрою і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного рулету з сиром.