Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
125 г вершкового масла
5 яєць
1 склянка води
¼ ч. л. солі
2,5 ст. л. цукру
1 склянка вершків
¼ ч. л. ваніліну
Приготування:
1. У каструлю вливаємо склянку води, додаємо масло, сіль і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, додаємо все борошно, розмішуємо і на слабкому вогні варимо 2-3 хвилини, помішуючи. Після знімаємо каструлю з вогню і додаємо яйця, ретельно перемішуючи. Далі розділяємо тісто у вигляді булочок, викладаємо їх на лист, змащений маслом, на відстані 3,5-4 см один від одного.
2. Ставимо лист в духовку на 15-20 хвилин. Коли булочки стануть рум'яними і збільшаться зменшуємо вогонь і випікаємо до готовності.
3. Готові булочки надрізаємо уздовж з одного боку, і наповнюємо середину вершками з додаванням цукру і ваніліну або лікеру. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з перловки.