Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г вершкового масла
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
3 ст. л. води
200 г борошна
2 головки цибулі
300 г курячого філе
400 г грибів
200 г броколі
рослинне масло за смаком
150 г сиру
200 г вершків
3 яйця
сіль за смаком
Приготування:
1. Для тіста беремо 50 г вершкового масла, 1 яйце, 3 ст. л. води, 200 г борошна. Масло змішуємо з яйцем. Додаємо воду, борошно, сіль і замішуємо тісто. Після залишаємо його в холодильнику на 30 хвилин.
2. Для начинки куряче філе відварюємо до готовності, охолоджуємо і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо невеликими шматочками. На сковороді обсмажуємо курку, цибулю і гриби до золотистого кольору. Після цього додаємо розморожену брокколі і смажимо ще 10 хвилин.
3. Для заливки натираємо 150 г сир на дрібній тертці. Злегка збиваємо 2 яйця, додаємо вершки, сир і все добре перемішуємо.
4. Змащуємо маслом форму для выпчки. Викладаємо тісто, формуємо бортики, зверху кладемо начинку, а потім заливку.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біфштекса з цибулею всього за 10 хвилин.