Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
5 яєць
Українці на пенсії зможуть отримувати по 14 000 грн: кому призначать солідні виплати
Гороскоп на сьогодні, 11 червня: хто стане жертвою заздрощів та інтриг
Чим вищий стаж, тим більша доплата: пенсіонерам нарахують бонуси
Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів
1 склянка борошна
1 склянка цукру
Приготування:
1. Білок відокремлюємо від жовтка. В білок додаємо 0,5 склянки цукру, збиваємо до загустіння. У жовтки додаємо 0,5 склянки цукру і теж збиваємо. Змішуємо білкову масу і жовткову, помішуючи, щоб білок не осів. Додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
2. Виливаємо готову бісквітну масу на деко, зателенный папером для випічки. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
3. Дістаємо готовий бісквіт з духовки і швидко покриваємо сиром і варенням. Після цього швидко загортаємо поки він не охолов.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з куркою.