Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г листкового тіста

Популярні новини зараз

Енергетичний колапс: експерт закликав готуватися, щоб пережити зиму

Школи перейдуть на нову систему навчання: до яких змін готуватись дітям

Збіднілих пенсіонерів обкладуть штрафами: у кого заберуть до 50% пенсії

Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні

Показати ще

6 ст. л. бальзамічного соусу

900 г червоної цибулі

25 г вершкового масла

200 г овечого сиру

5 г шавлії

1 ч. л. оливкової олії

щіпка кайенского перцю

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Розтоплюємо в каструлі вершкове масло, додаємо нарізану кільцями цибулю, оцет, подрібнений шавлій, приправляємо сіллю і чорним перцем і готуємо на повільному вогні без кришки, постійно помішуючи. Через 30 хвилин знімаємо з вогню і охолоджуємо.

2. Листкове тісто викладаємо на борошняну поверхню і вирізаємо невеликі кола.

3. Змащуємо форму для мафінів оливковою олією і викладаємо кола тіста, встеливши дно і края.

4. На 5 хвилин поміщаємо форми в розігріту духовку.

5. Далі дістаємо формочки з тіста. Викладаємо в них цибульну суміш, зверху кладемо шматок овечого сиру. Посипаємо перцем і випікаємо в духовці 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе з білим вином.