Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 55 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г листкового тіста
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
6 ст. л. бальзамічного соусу
900 г червоної цибулі
25 г вершкового масла
200 г овечого сиру
5 г шавлії
1 ч. л. оливкової олії
щіпка кайенского перцю
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Розтоплюємо в каструлі вершкове масло, додаємо нарізану кільцями цибулю, оцет, подрібнений шавлій, приправляємо сіллю і чорним перцем і готуємо на повільному вогні без кришки, постійно помішуючи. Через 30 хвилин знімаємо з вогню і охолоджуємо.
2. Листкове тісто викладаємо на борошняну поверхню і вирізаємо невеликі кола.
3. Змащуємо форму для мафінів оливковою олією і викладаємо кола тіста, встеливши дно і края.
4. На 5 хвилин поміщаємо форми в розігріту духовку.
5. Далі дістаємо формочки з тіста. Викладаємо в них цибульну суміш, зверху кладемо шматок овечого сиру. Посипаємо перцем і випікаємо в духовці 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе з білим вином.