Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
800 г курки
ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
1 морквина
лавровий лист за смаком
перець і сіль за смаком
часник за смаком
1,2 кг курячої гомілки
Приготування:
1. У великій каструлі варимо лапки близько 1-1,5 годин.
2. Додаємо в бульйон з лапками моркву, лавровий лист і курку, варимо до готовності. Наприкінці варіння солимо.
3. Далі проціджуємо бульйон. Після цього додаємо нарізані моркву і птицю.
4. Доводимо до кипіння і додаємо дрібно нарізаний часник.
5. Розливаємо по контейнерах, остуджуємо і ставимо в холодильник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.