Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
800 г курки
Збіднілих пенсіонерів обкладуть штрафами: у кого заберуть до 50% пенсії
Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
"Ощадбанк" попередив про масштабне нововведення
1 морквина
лавровий лист за смаком
перець і сіль за смаком
часник за смаком
1,2 кг курячої гомілки
Приготування:
1. У великій каструлі варимо лапки близько 1-1,5 годин.
2. Додаємо в бульйон з лапками моркву, лавровий лист і курку, варимо до готовності. Наприкінці варіння солимо.
3. Далі проціджуємо бульйон. Після цього додаємо нарізані моркву і птицю.
4. Доводимо до кипіння і додаємо дрібно нарізаний часник.
5. Розливаємо по контейнерах, остуджуємо і ставимо в холодильник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.