Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
800 г курки
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
1 морквина
лавровий лист за смаком
перець і сіль за смаком
часник за смаком
1,2 кг курячої гомілки
Приготування:
1. У великій каструлі варимо лапки близько 1-1,5 годин.
2. Додаємо в бульйон з лапками моркву, лавровий лист і курку, варимо до готовності. Наприкінці варіння солимо.
3. Далі проціджуємо бульйон. Після цього додаємо нарізані моркву і птицю.
4. Доводимо до кипіння і додаємо дрібно нарізаний часник.
5. Розливаємо по контейнерах, остуджуємо і ставимо в холодильник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.