Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
800 г курки
"Домагання, стереотипи, зневага": військова поділилася, з чим стикаються жінки у війську
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
Грошей стане більше: українцям виплатять одноразову допомогу
1 морквина
лавровий лист за смаком
перець і сіль за смаком
часник за смаком
1,2 кг курячої гомілки
Приготування:
1. У великій каструлі варимо лапки близько 1-1,5 годин.
2. Додаємо в бульйон з лапками моркву, лавровий лист і курку, варимо до готовності. Наприкінці варіння солимо.
3. Далі проціджуємо бульйон. Після цього додаємо нарізані моркву і птицю.
4. Доводимо до кипіння і додаємо дрібно нарізаний часник.
5. Розливаємо по контейнерах, остуджуємо і ставимо в холодильник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.