Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
150 г змішаного фаршу
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
1 банка консервованих помідорів
базилік за смаком
орегано за смаком
сіль за смаком
сир за смаком
50 мл білого вина
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Викладаємо фарш на сковороду, підсмажуємо на середньому вогні, постійно помішуючи.
2. Вливаємо вино і додаємо томати. Перемішуємо.
3. Далі додаємо приправи, перемішуємо і недовго тушкуємо.
4. Висипаємо до пасти і посипаємо тертим сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.