Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
150 г змішаного фаршу
В Україні хочуть жорстко карати мобілізованих, які пішли у СЗЧ: що їм загрожує
Зброю до рук візьме кожен: війна та мобілізація можуть тривати ще 10 років
"Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
1 банка консервованих помідорів
базилік за смаком
орегано за смаком
сіль за смаком
сир за смаком
50 мл білого вина
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Викладаємо фарш на сковороду, підсмажуємо на середньому вогні, постійно помішуючи.
2. Вливаємо вино і додаємо томати. Перемішуємо.
3. Далі додаємо приправи, перемішуємо і недовго тушкуємо.
4. Висипаємо до пасти і посипаємо тертим сиром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.