Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

150 г змішаного фаршу

Популярні новини зараз

В Україні хочуть жорстко карати мобілізованих, які пішли у СЗЧ: що їм загрожує

Зброю до рук візьме кожен: війна та мобілізація можуть тривати ще 10 років

"Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році

ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні

Показати ще

1 банка консервованих помідорів

базилік за смаком

орегано за смаком

сіль за смаком

сир за смаком

50 мл білого вина

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Викладаємо фарш на сковороду, підсмажуємо на середньому вогні, постійно помішуючи.

2. Вливаємо вино і додаємо томати. Перемішуємо.

3. Далі додаємо приправи, перемішуємо і недовго тушкуємо.

4. Висипаємо до пасти і посипаємо тертим сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.