Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

1 пучок свіжого чебрецю

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

1 ст. л. чорного перцю горошком

1 лавровий лист

1,399 кг картоплі

2 ст. л. морської солі

5 зубчиків часнику

4 склянки вершків

¼ склянки хрону

180 г тертого сиру пармезану

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом прямокутну форму для випічки.

2. Загортаємо чебрець, перець і лавровий лист в шматочок марлі.

3. У глубокій сковороді змішуємо нарізану картоплю, сіль, зубчики часнику і вершки. Додаємо марлю з травами. Доводимо все до кипіння, злегка зменшуємо вогонь і варимо, не закриваючи, приблизно 10 хвилин, щоб картопля стала м'якою.

4. Витягаємо марлю з травами і часник, додаємо хрін.

5. Викладаємо картоплю в соусі в форму, зверху посипаємо сиром.

6. Запікаємо до золотистої скоринки протягом 30-40 хвилин. Залишаємо на 15 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з фрикадельками.