Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

200 г мигдалю

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

1 л води

1 ст. л. меду

мелена кориця за смаком

Приготування:

1. Ретельно промиваємо і замочуємо мигдаль на 6-8 годин в 400 мл води кімнатної температури.

2. Зливаємо воду і заливаємо горіхи трьома склянками свіжої води.

3. Далі занурюємо мигдаль і воду в блендер і подрібнюємо до однорідної маси.

4. Тепер проціджуємо рідину через синтетичний мішок або тканину.

5. Добре віджимаємо, і повторюємо процедуру заново.

6. Оскільки мигдальне молоко має прісний смак, можна додати до нього мед і корицю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мідій в часниково-вершковому соусі.