Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
200 г мигдалю
У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат
Гороскоп на серпень-2025 для всіх знаків Зодіаку: шоу від Львів, крах Козерогів та кульмінація Водоліїв
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації
1 л води
1 ст. л. меду
мелена кориця за смаком
Приготування:
1. Ретельно промиваємо і замочуємо мигдаль на 6-8 годин в 400 мл води кімнатної температури.
2. Зливаємо воду і заливаємо горіхи трьома склянками свіжої води.
3. Далі занурюємо мигдаль і воду в блендер і подрібнюємо до однорідної маси.
4. Тепер проціджуємо рідину через синтетичний мішок або тканину.
5. Добре віджимаємо, і повторюємо процедуру заново.
6. Оскільки мигдальне молоко має прісний смак, можна додати до нього мед і корицю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мідій в часниково-вершковому соусі.