Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. рослинного масла
1 цибуля
450 г моркви
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
1 ч. л. земляний коріандр
1,2 літра рослинного бульйону
великий пучок свіжого коріандру, грубо нарізаний
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі і додаємо цибулю і моркву. Готуємо протягом 3-4 хвилин до початку розм'якшення.
2. Перемішуємо з меленим коріандром.
3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні, поки овочі не стануть м'якими.
4. Збиваємо ручним блендером до однорідності. Розігріваємо в чистій каструлі, перемішуємо зі свіжим коріандром і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пудингу з печивом.