Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. рослинного масла
1 цибуля
450 г моркви
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
1 ч. л. земляний коріандр
1,2 літра рослинного бульйону
великий пучок свіжого коріандру, грубо нарізаний
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі і додаємо цибулю і моркву. Готуємо протягом 3-4 хвилин до початку розм'якшення.
2. Перемішуємо з меленим коріандром.
3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні, поки овочі не стануть м'якими.
4. Збиваємо ручним блендером до однорідності. Розігріваємо в чистій каструлі, перемішуємо зі свіжим коріандром і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пудингу з печивом.