Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. рослинного масла

1 цибуля

450 г моркви

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні

Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років

ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію

Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року

Показати ще

1 ч. л. земляний коріандр

1,2 літра рослинного бульйону

великий пучок свіжого коріандру, грубо нарізаний

сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі і додаємо цибулю і моркву. Готуємо протягом 3-4 хвилин до початку розм'якшення.

2. Перемішуємо з меленим коріандром.

3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні, поки овочі не стануть м'якими.

4. Збиваємо ручним блендером до однорідності. Розігріваємо в чистій каструлі, перемішуємо зі свіжим коріандром і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пудингу з печивом.