Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г заморожених мідій
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Власники земельних ділянок хапаються за голову: доведеться викласти до 30 тисяч
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
200 мл вершків
30 г вершкового масла
часник за смаком
прованські трави за смаком
Приготування:
1. Очищаємо і дрібно нарізаємо часник.
2. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і додаємо до нього нарізаний часник, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 хвилину.
3. Розморожені мідії відправляємо тушкуватися з часником. Перчимо і додаємо суміш прованських трав.
4. Через 7-8 хвилин вливаємо вершки і тушкуємо мідії далі, до загусання вершків.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з грудинкою.