Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г заморожених мідій
Популярні новини зараз
Показати ще
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф
Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
200 мл вершків
30 г вершкового масла
часник за смаком
прованські трави за смаком
Приготування:
1. Очищаємо і дрібно нарізаємо часник.
2. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і додаємо до нього нарізаний часник, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 хвилину.
3. Розморожені мідії відправляємо тушкуватися з часником. Перчимо і додаємо суміш прованських трав.
4. Через 7-8 хвилин вливаємо вершки і тушкуємо мідії далі, до загусання вершків.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з грудинкою.