Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г заморожених мідій
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
200 мл вершків
30 г вершкового масла
часник за смаком
прованські трави за смаком
Приготування:
1. Очищаємо і дрібно нарізаємо часник.
2. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і додаємо до нього нарізаний часник, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 хвилину.
3. Розморожені мідії відправляємо тушкуватися з часником. Перчимо і додаємо суміш прованських трав.
4. Через 7-8 хвилин вливаємо вершки і тушкуємо мідії далі, до загусання вершків.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з грудинкою.