Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
175 г борошна
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
сіль за смаком
1 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. сухих дріжджів
125 мл води
Приготування:
1. Змішуємо в кухонному комбайні борошно, сіль і дріжджі. З'єднуємо маслом і воду. Не вимикаючи комбайн, вливаємо рідину і замішуємо однорідне тісто. Перекладаємо на стіл, посипаний борошном, і замішуємо тісто 2-3 хвилини.
2. Перекладаємо тісто в миску і змащуємо зовні оливковою олією. Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 40 хвилин. Потрібно щоб тісто збільшилося в 2 рази.
3. Тепер знову місимо тісто 1-2 хвилини. Розкачуємо його в коло 30 см і кладемо на деко. Стискаємо 2 см від краю, щоб вийшла корочка. Наповнюємо начинкою за смаком і запікаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре з нутом і каррі.