Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 шт. картоплі
Гороскоп на сьогодні 18 вересня: фінанси тельців, самовираження левів та неуважність стрільців
Не субсидія і не пільги: українцям нарахують допомогу на оплату комуналки
Пенсія буде доступна лише одиницям: нові вимоги до мінімального стажу
ПФУ змінив правила виплат: як тепер перевірятимуть пенсіонерів
0,699 л курячого бульйону
100 г нуту
петрушка за смаком
1 ріпчаста цибуля
2 зубчики часнику
100 мл вершків
1 ч. л. каррі
Приготування:
1. Нут замочуємо у воді на 12 годин, потім варимо 50 хвилин до готовності.
2. Чистимо цибулю і картоплю, злегка обсмажуємо, потім тушкуємо, поки вони не стануть м'якими.
3. Нут, часник і картоплю подрібнюємо в блендері.
4. Заливаємо бульйоном, додаємо карі і доводимо до кипіння.
5. Вимикаємо суп, додаємо вершки. Перемішуємо.
6. При подачі можна прикрасити петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт незвичайного салату з апельсинів.