Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 вірменський лаваш
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
100 г сиру
100 г сиру фета
зелень за смаком
1 яйце
часник за смаком
Приготування:
1. Змішуємо разом бринзу і сир, додаємо подрібнену зелень і часник за смаком.
2. лаваш розрізаємо на великі квадрати, кладемо всередину начинку, звертаємо конвертом, змащуємо яйцем і запікаємо в духовці протягом 5-10 хвилин при температурі 180-200 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу.