Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 вірменський лаваш
Популярні новини зараз
Показати ще
З 29 листопада Київстар закриває старі тарифи: чого чекати абонентам
Перевірки ТЦК на вулиці: чи законна вимога показати телефон
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
100 г сиру
100 г сиру фета
зелень за смаком
1 яйце
часник за смаком
Приготування:
1. Змішуємо разом бринзу і сир, додаємо подрібнену зелень і часник за смаком.
2. лаваш розрізаємо на великі квадрати, кладемо всередину начинку, звертаємо конвертом, змащуємо яйцем і запікаємо в духовці протягом 5-10 хвилин при температурі 180-200 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу.