Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 кг пшеничного борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
150 г меду
200 г цукру
2 яєчних жовтка
150 г вершкового масла
100 мл молока
Приготування:
1. Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, вливаємо півсклянки молока, додаємо мед і перемішуємо.
2. Вмішуємо невеликими порціями борошно в гаряче масло.
3. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо в тісто. Тісто замішуємо руками.
4. Далі робимо кульки діаметром близько сантиметра, укладаємо їх щільним шаром на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних булочок з родзинками.