Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 кг пшеничного борошна

Популярні новини зараз

Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

150 г меду

200 г цукру

2 яєчних жовтка

150 г вершкового масла

100 мл молока

Приготування:

1. Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, вливаємо півсклянки молока, додаємо мед і перемішуємо.

2. Вмішуємо невеликими порціями борошно в гаряче масло.

3. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо в тісто. Тісто замішуємо руками.

4. Далі робимо кульки діаметром близько сантиметра, укладаємо їх щільним шаром на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних булочок з родзинками.