Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 кг пшеничного борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
150 г меду
200 г цукру
2 яєчних жовтка
150 г вершкового масла
100 мл молока
Приготування:
1. Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, вливаємо півсклянки молока, додаємо мед і перемішуємо.
2. Вмішуємо невеликими порціями борошно в гаряче масло.
3. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо в тісто. Тісто замішуємо руками.
4. Далі робимо кульки діаметром близько сантиметра, укладаємо їх щільним шаром на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних булочок з родзинками.