Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 кг пшеничного борошна
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня
Енергетичний колапс: експерт закликав готуватися, щоб пережити зиму
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
150 г меду
200 г цукру
2 яєчних жовтка
150 г вершкового масла
100 мл молока
Приготування:
1. Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, вливаємо півсклянки молока, додаємо мед і перемішуємо.
2. Вмішуємо невеликими порціями борошно в гаряче масло.
3. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо в тісто. Тісто замішуємо руками.
4. Далі робимо кульки діаметром близько сантиметра, укладаємо їх щільним шаром на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних булочок з родзинками.