Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
15 г базиліка
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
2 ст. л. оливкової олії
2 яєчних жовтка
1 ч. л. гірчиці
сіль за смаком
1 ч. л. білого винного оцту
500 мл рослинного масла
Приготування:
1. Опускаємо листя базиліка в киплячу воду на 15 секунд, після цього кладемо в крижану воду. Виймаємо базилік, вичавлюємо зайву воду і кладемо в блендер з 2 ложками оливоквого олії. Включаємо блендер на 2 хвилини.
2. Збиваємо в суміш 2 яєчних жовтки, гірчицю і оцет. Потім потроху вливаємо рослинне масло, безперервно збиваючи масу, поки не вийде майонез.
3. Далі вмішуємо в майонез трохи води. Після розмішуємо в соусі базилік і солимо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої картоплі з рибним соусом.