Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 помідор

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

120 г адигейського сиру

1 пучок салату

½ огірка

1 ст. л. борошна

4 ст. л. італійської салатної заправки

20 г кедрових горіхів

3 ст. л. оливковогоо масла

⅓ головки цибулі

Приготування:

1. Сир нарізаємо скибочками завтовшки 1 см і обвалюємо в борошні.

2. Викладаємо скибочки на розігріту сковороду гриль з 2 ст. л. оливоквого олії. Перевертаємо.

3. Обсмажуємо злегка кедрові горіхи.

4. Крупно нарізаємо помідори і огірки, цибулю ріжемо півкільцями.

5. Салат розриваємо руками і викладаємо на нижній шар, потім овочі, далі сир і кедрові горіхи.

6. В кінці поливаємо заправкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з нуту з морквою.