Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 помідор
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
120 г адигейського сиру
1 пучок салату
½ огірка
1 ст. л. борошна
4 ст. л. італійської салатної заправки
20 г кедрових горіхів
3 ст. л. оливковогоо масла
⅓ головки цибулі
Приготування:
1. Сир нарізаємо скибочками завтовшки 1 см і обвалюємо в борошні.
2. Викладаємо скибочки на розігріту сковороду гриль з 2 ст. л. оливоквого олії. Перевертаємо.
3. Обсмажуємо злегка кедрові горіхи.
4. Крупно нарізаємо помідори і огірки, цибулю ріжемо півкільцями.
5. Салат розриваємо руками і викладаємо на нижній шар, потім овочі, далі сир і кедрові горіхи.
6. В кінці поливаємо заправкою і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з нуту з морквою.