Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
250 г борошна
В Україні може зникнути мобільний зв'язок - у ВСУ пояснили причину
Двом категоріям українців не перерахують пенсію: хто та чому залишиться без надбавки
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
5 г розпушувача
130 г цукру
200 г сметани
абрикосове варення за смаком
70 мл рослинного масла
250 г йогурту
2 яйця
30 г крохмалю
100 г вершкового масла
2 ст. л. вершків
150 г мюслі
цукрова пудра
Приготування:
1. Змішуємо разом борошно, розпушувач, 50 г цукру і ванільний цукор, сметану і рослинне масло. Замішуємо тісто. Робимо з тіста плоский валик, переносимо його на змащений маслом деко і рівномірно розподіляємо по поверхні.
2. Для начинки змішуємо абрикосове варення, йогурт, яйця і крохмаль. Викладаємо начинку на тісто.
3. Для мюслів варимо вершкове масло, цукор і вершки 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Знімаємо каструлю з плити, додаємо подрібнені хрусткі мюслі і перемішуємо.
4. Отриманою сумішшю поливаємо пиріг. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок з яблуками в цукровій пудрі.