Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г пасти каннеллоні
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
500 г яловичого фаршу
400 г томатної пасти
1 цибулина
морська сіль і перець за смаком
200 г сиру
оливкова олія за смаком
1 ст. л. червоного сухого вина
листя базиліка за смаком
Приготування:
1. Для соусу обсмажуємо цибулю на оливковій олії. Додаємо яловичий фарш, поділяємо його лопаткою на дрібні частини, солимо і перчимо. Коли фарш майже готовий, додаємо помідори або томатну пасту. В кінці кладемо базилік. Соус повинен бути досить рідким.
2. Форму для випічки змащуємо оливковою олією. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Наповнюємо пасту соусом, щедро посипаємо сиром.
3. Випікаємо в духовці 20 хвилин.
4. При подачі прикрашаємо листям базиліка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини у фользі з часником і спеціями.