Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г пасти каннеллоні
Терміново перевіряйте "Дію": ТЦК почали розсилати нові штрафи українцям
ТЦК перевищують повновження: хто не має права перевіряти документи
Непогашені борги за комуналку: 4 випадки, коли їх можуть списати
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
500 г яловичого фаршу
400 г томатної пасти
1 цибулина
морська сіль і перець за смаком
200 г сиру
оливкова олія за смаком
1 ст. л. червоного сухого вина
листя базиліка за смаком
Приготування:
1. Для соусу обсмажуємо цибулю на оливковій олії. Додаємо яловичий фарш, поділяємо його лопаткою на дрібні частини, солимо і перчимо. Коли фарш майже готовий, додаємо помідори або томатну пасту. В кінці кладемо базилік. Соус повинен бути досить рідким.
2. Форму для випічки змащуємо оливковою олією. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Наповнюємо пасту соусом, щедро посипаємо сиром.
3. Випікаємо в духовці 20 хвилин.
4. При подачі прикрашаємо листям базиліка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини у фользі з часником і спеціями.