Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 вірменських лаваша
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
30 г сиру
1 яйце
1 ст. л. вершкового масла
½ л води
сіль за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо сковороду і смажимо на ній вершкове масло.
2. Два складених вірменських лаваша нарізаємо листами 15х15 см. Занурюємо їх у підсолену воду і викладаємо на сковороду.
3. Обсмажуємо з двох сторін.
4. Потім в центр лаваша розбиваємо яйце і розмазуємо його по всій поверхні. Трохи смажимо. Потім додаємо трохи тертого сиру. Обсмажуємо хвилину і складаємо лаваш навпіл.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосових цукерок в шоколаді.