Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 вірменських лаваша
Що не можна підписувати в ТЦК: попередження юристів
Рф готує серію масових ударів по Україні
Без штрафів і податкової: які суми можна переказувати на картку
Пенсії за новими правилами: кожен українець отримає виплати
30 г сиру
1 яйце
1 ст. л. вершкового масла
½ л води
сіль за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо сковороду і смажимо на ній вершкове масло.
2. Два складених вірменських лаваша нарізаємо листами 15х15 см. Занурюємо їх у підсолену воду і викладаємо на сковороду.
3. Обсмажуємо з двох сторін.
4. Потім в центр лаваша розбиваємо яйце і розмазуємо його по всій поверхні. Трохи смажимо. Потім додаємо трохи тертого сиру. Обсмажуємо хвилину і складаємо лаваш навпіл.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосових цукерок в шоколаді.