Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

7 зубчиків часнику

Популярні новини зараз

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

2 кг свинини

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Свинину промиваємо, кладемо на дошку і натираємо сіллю, чорним і червоним перцем за смаком.

2. Далі нарізаємо часник і встромляємо його в м'ясо.

3. Після цього загортаємо свинину у фольгу (5-7 шарів).

4. М'ясо викладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку.

5. Час від часу додаємо в деко гарячу воду.

6. Випікаємо м'ясо 2 години при температурі 220 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з грибною начинкою.