Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. вершкового масла
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
2 груші
1 ст. л. цукру
1 головка цибулі
3 склянки курячого бульйону
1 склянка рису
½ склянки білого сухого вина
120 г сиру горгонзола
Приготування:
1. Нагріваємо в глибокій сковороді 1 ст. л. вершкового масла. Додаємо нарізані невеликими шматочками груші і цукор. Готуємо поки груші не стануть карамельними. Перекладаємо на тарілку.
2. Бульйон доводимо до кипіння. У тій же сковороді нагріваємо залишок олії і обсмажуємо цибулю.
3. Додаємо рис і обсмажуємо до прозорості 2-3 хвилини.
4. Додаємо вино, потім 0,5 склянки бульйону і готуємо, поки рідина не випарується. Готуємо приблизно 20-30 хвилин до м'якості, у процесі доливаючи бульйон.
5. Додаємо грушу і сир і гарненько перемішуємо поки сир не розплавиться.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.