Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

240 г печива ювілейного

Популярні новини зараз

Навіть родичів змусять платити: українцям доведеться повернути державі пільги на оплату комуналки

Мізер, але хоч щось: українцям оформлюють до 700 гривень допомоги

Податкова буде безсильна: за які перекази не потрібно сплачувати податки - легальні лазівки

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Показати ще

100 г вершкового масла

200 г цукру

400 г м'якого сиру

500 мл вершків 10%

2 ст. л. вершків 40%

2 ч. л. ваніліну

20 г желатину

1 шт. желе для торту

1 стакан апельсинового соку

Приготвление:

1. Печиво подрібнюємо в крихту і збиваємо в однорідну масу з растопленым маслом. Викладаємо у форму, вирівнюємо верхній шар і ставимо в холодильник.

2. Тим часом поміщаємо в одну миску 2 упаковки сиру, цукор, вершки і ванілін. Збиваємо міксером або в блендері.

3. Желатин розвести в склянці за інструкцією і додаємо в сирну масу. Збиваємо ще раз.

4. Дістаємо корж з холодильника і зверху виливаємо сирну масу. Ставимо в холодильник поки вона трохи не загусне.

5. Заливаємо торт желе, за бажанням прикрашаємо фруктами. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з шинкою, сиром і овочами.