Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
240 г печива ювілейного
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
100 г вершкового масла
200 г цукру
400 г м'якого сиру
500 мл вершків 10%
2 ст. л. вершків 40%
2 ч. л. ваніліну
20 г желатину
1 шт. желе для торту
1 стакан апельсинового соку
Приготвление:
1. Печиво подрібнюємо в крихту і збиваємо в однорідну масу з растопленым маслом. Викладаємо у форму, вирівнюємо верхній шар і ставимо в холодильник.
2. Тим часом поміщаємо в одну миску 2 упаковки сиру, цукор, вершки і ванілін. Збиваємо міксером або в блендері.
3. Желатин розвести в склянці за інструкцією і додаємо в сирну масу. Збиваємо ще раз.
4. Дістаємо корж з холодильника і зверху виливаємо сирну масу. Ставимо в холодильник поки вона трохи не загусне.
5. Заливаємо торт желе, за бажанням прикрашаємо фруктами. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з шинкою, сиром і овочами.