Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
80 г манної крупи
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
2 ч. л. нутелла
1 банан
100 мл вершків
½ ч. л. лимонного соку
фундук за смаком
280 мл молока
Приготування:
1. Доводимо молоко до кипіння.
2. Далі поступово всипаємо манну крупу в молоко, швидко перемішуючи, щоб не було грудочок.
3. Варимо на середньому вогні до загусання приблизно 5 хвилин, постійно помішуючи.
4. Знімаємо кашу з вогню і вмішуємо 2 ч. л. нутелла. Накриваємо кришкою і даємо постояти.
5. Для бананового мусу очищаємо банан, нарізаємо його на шматочки, кладемо в міксер, додаємо 1/2 ч. л. лимонного соку, вершки, ч. л. цукру і збиваємо до однорідності.
6. Кашу розкладаємо по тарілках, зверху посипаємо подрібненим фундуком і подаємо з банановим соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибами.