Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
4 ст. л. вершкового масла
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
340 г пасти
¼ склянки борошна
1 ч. л. сухої гірчиці
2 склянки молока
1 склянка вершків
1,5 склянки зеленого горошку
340 г сиру чеддер
1,5 склянки крекерів
85 г шинки
сіль за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Варимо пасту до готовності в киплячій воді. Зливаємо.
3. Розігріваємо 3 ст. л. масла на великій сковороді. Додаємо борошно, гірчицю і 0,5 ч. л. солі. Далі повільно додаємо молоко і вершки і доводимо до кипіння. Додаємо сир порціями, щоб він повністю розплавився і знімаємо з вогню. Додаємо пасту, нарізану кубиками шинку і горошок. Ретельно перемішуємо.
4. Вирівнюємо, а зверху посипаємо подрібненими крекерами. Запікаємо в духовці близько 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлинного пирога з меренгами.