Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г рису
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
300 г курячого фаршу
1 пекінська капуста
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
чорний перець за смаком
2 ст. л. томатної пасти
сіль за смаком
1 лавровий лист
Приготування:
1. Розбираємо пекінську капусту на листочки. Відрізаємо нижню частину, залишаємо тільки верх. Кип'ятимо воду у великій каструлі і опускаємо в окріп листи капусти на 1-2 хвилини. Після перекладаємо в чашку з холодною водою. Як тільки вони охолонуть зливаємо воду і обсушуємо листя.
2. Натираємо на тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо овочі на оливковій олії до м'якості. Половину обсмажених овочів перекладаємо в миску і остуджуємо. додаємо до овочів курячий фарш, рис, яйце, спеції і сіль, добре все перемішуємо.
3. На край капустяного листка кладемо 1 ст. л. начинки, загортаємо конвертом. Коли всі готові голубці, ставимо розігріватися сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо голубці з обох боків до золотистої скоринки.
4. До цибулі і моркви додаємо томатну пасту, приправляємо за смаком. Кладемо овочі в сковороду, зверху голубці. Заливаємо все окропом. Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 30-40 хвилин до готовності. Подаємо голубці з соусом і сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з курячою грудкою і ніжним сиром.