Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

120 г рису

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

1 цибулина

1 зубчик часнику

500 г курячого філе

70 мл білого сухого вина

40 г сиру пармезан

шафран на кінчику ножа

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. В 50 мл окропу розводимо щіпку шафрану. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.

2. Обсмажуємо цибулю, часник, куряче філе на антипригарній сковороді без масла. Всипаємо рис, додаємо вино і випарюємо 2-3 хвилини.

3. Додаємо настій шафрану і варимо, постійно помішуючи. Доливаємо воду по мірі випаровування.

4. Варимо рис 17 хвилин. На 15 хвилині приправляємо за смаком, додаємо тертий пармезан, перемішуємо й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.