Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
120 г рису
Популярні новини зараз
Показати ще
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
1 цибулина
1 зубчик часнику
500 г курячого філе
70 мл білого сухого вина
40 г сиру пармезан
шафран на кінчику ножа
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. В 50 мл окропу розводимо щіпку шафрану. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
2. Обсмажуємо цибулю, часник, куряче філе на антипригарній сковороді без масла. Всипаємо рис, додаємо вино і випарюємо 2-3 хвилини.
3. Додаємо настій шафрану і варимо, постійно помішуючи. Доливаємо воду по мірі випаровування.
4. Варимо рис 17 хвилин. На 15 хвилині приправляємо за смаком, додаємо тертий пармезан, перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.