Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
120 г рису
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
1 цибулина
1 зубчик часнику
500 г курячого філе
70 мл білого сухого вина
40 г сиру пармезан
шафран на кінчику ножа
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. В 50 мл окропу розводимо щіпку шафрану. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
2. Обсмажуємо цибулю, часник, куряче філе на антипригарній сковороді без масла. Всипаємо рис, додаємо вино і випарюємо 2-3 хвилини.
3. Додаємо настій шафрану і варимо, постійно помішуючи. Доливаємо воду по мірі випаровування.
4. Варимо рис 17 хвилин. На 15 хвилині приправляємо за смаком, додаємо тертий пармезан, перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.