Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
120 г рису
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
ТЦК дісталися і жінок: хто опиниться у списках штрафників
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1 цибулина
1 зубчик часнику
500 г курячого філе
70 мл білого сухого вина
40 г сиру пармезан
шафран на кінчику ножа
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. В 50 мл окропу розводимо щіпку шафрану. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
2. Обсмажуємо цибулю, часник, куряче філе на антипригарній сковороді без масла. Всипаємо рис, додаємо вино і випарюємо 2-3 хвилини.
3. Додаємо настій шафрану і варимо, постійно помішуючи. Доливаємо воду по мірі випаровування.
4. Варимо рис 17 хвилин. На 15 хвилині приправляємо за смаком, додаємо тертий пармезан, перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.