Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
120 г рису
Держава розщедриться? Чого чекати від індексації пенсій у 2026 році
В жодному випадку не залишайте картку вдома до 31 грудня: Ощадбанк зробив заяву для всіх українців
У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать
Банки отримали нові повноваження: рахунок закриють без пояснень
1 цибулина
1 зубчик часнику
500 г курячого філе
70 мл білого сухого вина
40 г сиру пармезан
шафран на кінчику ножа
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. В 50 мл окропу розводимо щіпку шафрану. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
2. Обсмажуємо цибулю, часник, куряче філе на антипригарній сковороді без масла. Всипаємо рис, додаємо вино і випарюємо 2-3 хвилини.
3. Додаємо настій шафрану і варимо, постійно помішуючи. Доливаємо воду по мірі випаровування.
4. Варимо рис 17 хвилин. На 15 хвилині приправляємо за смаком, додаємо тертий пармезан, перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.