Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г свіжих печериць
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
2 помідора
2 ст. л. лимонного соку
1 маринований перець
100 г руколи
1 ст. л. оцту
сіль за смаком
100 г сиру пармезану
100 г зеленого базиліка
Приготування:
1. Миємо гриби, очищаємо, нарізаємо маленькими скибочками і скроплюємо лимонним соком.
2. Для соусу базилік тонко нарізаємо, помідори і перець нарізаємо кубиками. Змішуємо оцет і оливкове масло. Додаємо в суміш базилік, помідори і маринований перець. Солимо за смаком і ретельно перемішуємо.
3. Готовий соус виливаємо на тарілку, зверху кладемо гриби і рукколу. Прикрашаємо тонкими скибочками пармезану.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різдвяного журавлинного соусу.