Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г сиру
Популярні новини зараз
Показати ще
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
½ склянки молока
2 ст. л. манної крупи
3 ст. л. цукру
2 яйця
2 ст. л. родзинок
2 яблука
7 ст. л. сметани
50 г вершкового масла
ванілін за смаком
Приготування:
1. Сир пропускаємо через м'ясорубку і протираємо.
2. Яблука миємо та очищаємо від шкірки і насіння. Дрібно нарізаємо і додаємо ретельно вимиті родзинки.
3. Далі змішуємо сир, яблука і родзинки з цукром, ваніліном, жовтками, манною крупою і добре перемішуємо. Потім додаємо в підготовлену масу збиті білки.
4. Отриману масу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом і ставимо в духовку. При подачі поливаємо сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в гірчичному маринаді.