Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз

Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується

Показати ще

½ склянки молока

2 ст. л. манної крупи

3 ст. л. цукру

2 яйця

2 ст. л. родзинок

2 яблука

7 ст. л. сметани

50 г вершкового масла

ванілін за смаком

Приготування:

1. Сир пропускаємо через м'ясорубку і протираємо.

2. Яблука миємо та очищаємо від шкірки і насіння. Дрібно нарізаємо і додаємо ретельно вимиті родзинки.

3. Далі змішуємо сир, яблука і родзинки з цукром, ваніліном, жовтками, манною крупою і добре перемішуємо. Потім додаємо в підготовлену масу збиті білки.

4. Отриману масу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом і ставимо в духовку. При подачі поливаємо сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в гірчичному маринаді.