Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г сиру
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
½ склянки молока
2 ст. л. манної крупи
3 ст. л. цукру
2 яйця
2 ст. л. родзинок
2 яблука
7 ст. л. сметани
50 г вершкового масла
ванілін за смаком
Приготування:
1. Сир пропускаємо через м'ясорубку і протираємо.
2. Яблука миємо та очищаємо від шкірки і насіння. Дрібно нарізаємо і додаємо ретельно вимиті родзинки.
3. Далі змішуємо сир, яблука і родзинки з цукром, ваніліном, жовтками, манною крупою і добре перемішуємо. Потім додаємо в підготовлену масу збиті білки.
4. Отриману масу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом і ставимо в духовку. При подачі поливаємо сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в гірчичному маринаді.