Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г гарбуза

Популярні новини зараз

Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі

Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері

Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК

Більше не вимагатимуть військово-обліковий документ: деяким чоловікам значно спростили життя

Показати ще

2 яйця

170 г борошна

100 мл молока

кориця за смаком

½ ч. л. розпушувача

перець і сіль за смаком

ванілін за смаком

50 г цукру

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Збиваємо молоко, яйця, борошно, цукор, корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач до однорідної маси.

2. Гарбуз нагріваємо на маленкой тертці, додаємо тісто і подрібнюємо отриману масу у блендері до однорідності.

3. Обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

4. Готові млинчики посипаємо цукровою пудрою. Подаємо з медом, варенням або сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з овочів і тофу.