Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г гарбуза
Крокси під забороною? Лікарі попереджають: носити щодня - небезпечно для ваших ніг
Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками
Ухилянтам не сховати вдома – як планують вручити повістку
Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
2 яйця
170 г борошна
100 мл молока
кориця за смаком
½ ч. л. розпушувача
перець і сіль за смаком
ванілін за смаком
50 г цукру
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Збиваємо молоко, яйця, борошно, цукор, корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач до однорідної маси.
2. Гарбуз нагріваємо на маленкой тертці, додаємо тісто і подрібнюємо отриману масу у блендері до однорідності.
3. Обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
4. Готові млинчики посипаємо цукровою пудрою. Подаємо з медом, варенням або сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з овочів і тофу.