Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г гарбуза
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
2 яйця
170 г борошна
100 мл молока
кориця за смаком
½ ч. л. розпушувача
перець і сіль за смаком
ванілін за смаком
50 г цукру
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Збиваємо молоко, яйця, борошно, цукор, корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач до однорідної маси.
2. Гарбуз нагріваємо на маленкой тертці, додаємо тісто і подрібнюємо отриману масу у блендері до однорідності.
3. Обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
4. Готові млинчики посипаємо цукровою пудрою. Подаємо з медом, варенням або сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з овочів і тофу.