Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г тофу

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

1 стебло селери

½ солодкого перцю

100 г грибів

3 ст. л. соєвого соусу

100 г стручкової квасолі

суміш мелених перців за смаком

1 цибулина

Приготування:

1. Варимо квасолю і гриби.

2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.

3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками.

4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.

5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різдвяного журавлинного соусу.