Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г тофу

Популярні новини зараз

Гороскоп сьогодні 10 квітня: несподівані новини й конфлікти у четвер

Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат

Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році

Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку

Показати ще

1 стебло селери

½ солодкого перцю

100 г грибів

3 ст. л. соєвого соусу

100 г стручкової квасолі

суміш мелених перців за смаком

1 цибулина

Приготування:

1. Варимо квасолю і гриби.

2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.

3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками.

4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.

5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різдвяного журавлинного соусу.