Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г тофу
Популярні новини зараз
Показати ще
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
1 стебло селери
½ солодкого перцю
100 г грибів
3 ст. л. соєвого соусу
100 г стручкової квасолі
суміш мелених перців за смаком
1 цибулина
Приготування:
1. Варимо квасолю і гриби.
2. Квасолю опускаємо в холодну воду. Тофу нарізаємо кубиками, а рідину прибираємо серветкою.
3. Перець, цибулю, гриби і селеру нарізаємо кубиками.
4. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо тофу до золотистої скоринки.
5. Далі додаємо інші овочі, спеції за смаком, соєвий соус і смажимо все протягом 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різдвяного журавлинного соусу.