Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 буряка
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Україна провалила мобілізація 18-річних: в ОП звинуватили батьків
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
1 гранат
2 апельсина
70 г козячого сиру
200 мл апельсинового соку
200 г салатних листків
5 ст. л. бальзамическного оцту
Приготування:
1. Варимо до готовності буряк. Остуджаємо і нарізаємо кубиками. Гранат розбираємо на зерна.
2. Очищаємо апельсин і вирізаємо м'якоть без плівок. Кожну часточку ріжемо на 3 частини.
3. Для соусу в невеликому ковшику выпаровуємо бальзамічний оцет до загустіння, додаємо апельсиновий сік і варимо до легкої густоти.
4. На тарілку викладаємо невеликий шар суміші салатних листків, на них частину буряків, апельсина і козячого сиру. Чергуємо ці верстви до кінця. Зверху поливаємо соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пікантних морквяно-апельсинових капкейків.