Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 буряка
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 гранат
2 апельсина
70 г козячого сиру
200 мл апельсинового соку
200 г салатних листків
5 ст. л. бальзамическного оцту
Приготування:
1. Варимо до готовності буряк. Остуджаємо і нарізаємо кубиками. Гранат розбираємо на зерна.
2. Очищаємо апельсин і вирізаємо м'якоть без плівок. Кожну часточку ріжемо на 3 частини.
3. Для соусу в невеликому ковшику выпаровуємо бальзамічний оцет до загустіння, додаємо апельсиновий сік і варимо до легкої густоти.
4. На тарілку викладаємо невеликий шар суміші салатних листків, на них частину буряків, апельсина і козячого сиру. Чергуємо ці верстви до кінця. Зверху поливаємо соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пікантних морквяно-апельсинових капкейків.