Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

250 г гороху

100 г коріння

100 г цибулі

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Для початку варимо м'ясний бульйон.

2. Замочений заздалегідь горох кладемо в бульйон і варимо приблизно 1,5 години.

3. Промиті і очищені коріння і цибулю нарізаємо кубиками і злегка підсмажуємо на олії. За 15-20 хвилин кладемо в суп і додаємо сіль.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чебуреків зі свининою та яловичиною.