Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г м'яса
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
250 г гороху
100 г коріння
100 г цибулі
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Для початку варимо м'ясний бульйон.
2. Замочений заздалегідь горох кладемо в бульйон і варимо приблизно 1,5 години.
3. Промиті і очищені коріння і цибулю нарізаємо кубиками і злегка підсмажуємо на олії. За 15-20 хвилин кладемо в суп і додаємо сіль.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чебуреків зі свининою та яловичиною.