Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г м'яса
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
250 г гороху
100 г коріння
100 г цибулі
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Для початку варимо м'ясний бульйон.
2. Замочений заздалегідь горох кладемо в бульйон і варимо приблизно 1,5 години.
3. Промиті і очищені коріння і цибулю нарізаємо кубиками і злегка підсмажуємо на олії. За 15-20 хвилин кладемо в суп і додаємо сіль.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чебуреків зі свининою та яловичиною.