Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г м'яса
Популярні новини зараз
Показати ще
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
250 г гороху
100 г коріння
100 г цибулі
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Для початку варимо м'ясний бульйон.
2. Замочений заздалегідь горох кладемо в бульйон і варимо приблизно 1,5 години.
3. Промиті і очищені коріння і цибулю нарізаємо кубиками і злегка підсмажуємо на олії. За 15-20 хвилин кладемо в суп і додаємо сіль.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чебуреків зі свининою та яловичиною.