Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
4 картоплі
Суттєве зростання в комунальних платіжках: українцям готують нові тарифи
Кого ТЦК мобілізують у листопаді: темпи наберуть обертів
В Україні готуються до обмежень газопостачання: що чекає на споживачів
Виплатять 500, 800 або 1300 грн: хто з пенсіонерів отримає додаткові гроші
1 банка рибних консервів
2 морквини
4 яйця
200 г твердого сиру
200 г яблук
1 головка цибулі
400 г майонезу
Приготування:
1. Рибні консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо цей шар майонезом.
2. Далі кладемо шар дрібно посіченої цибулі, потім знову майонез. Тепер шар нарізаних яєць, знову майонез.
3. Шар сиру, майонез.
4. Потім шар тертої вареної моркви і знову майонезу.
5. Шар яблук, картоплі. Між ними шар майонезу.
5. Далі ставимо в холодильник на годину, а зверху прикрашаємо жовтком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.