Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
4 картоплі
До 20 години на добу без електрики: у Раді дали тривожний прогноз щодо відключень світла
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
1 банка рибних консервів
2 морквини
4 яйця
200 г твердого сиру
200 г яблук
1 головка цибулі
400 г майонезу
Приготування:
1. Рибні консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо цей шар майонезом.
2. Далі кладемо шар дрібно посіченої цибулі, потім знову майонез. Тепер шар нарізаних яєць, знову майонез.
3. Шар сиру, майонез.
4. Потім шар тертої вареної моркви і знову майонезу.
5. Шар яблук, картоплі. Між ними шар майонезу.
5. Далі ставимо в холодильник на годину, а зверху прикрашаємо жовтком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.