Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
4 картоплі
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
1 банка рибних консервів
2 морквини
4 яйця
200 г твердого сиру
200 г яблук
1 головка цибулі
400 г майонезу
Приготування:
1. Рибні консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо цей шар майонезом.
2. Далі кладемо шар дрібно посіченої цибулі, потім знову майонез. Тепер шар нарізаних яєць, знову майонез.
3. Шар сиру, майонез.
4. Потім шар тертої вареної моркви і знову майонезу.
5. Шар яблук, картоплі. Між ними шар майонезу.
5. Далі ставимо в холодильник на годину, а зверху прикрашаємо жовтком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.