Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
4 картоплі
Мобілізація після 60 років: нардеп сказав, чи планують залучати пенсіонерів
Депортують одразу в ТЦК: Польща почала висилати українців - кого вже чекають на кордоні
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
Власникам газових плит доведеться заплатити 360 грн: до кого прийде перевірка
1 банка рибних консервів
2 морквини
4 яйця
200 г твердого сиру
200 г яблук
1 головка цибулі
400 г майонезу
Приготування:
1. Рибні консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо цей шар майонезом.
2. Далі кладемо шар дрібно посіченої цибулі, потім знову майонез. Тепер шар нарізаних яєць, знову майонез.
3. Шар сиру, майонез.
4. Потім шар тертої вареної моркви і знову майонезу.
5. Шар яблук, картоплі. Між ними шар майонезу.
5. Далі ставимо в холодильник на годину, а зверху прикрашаємо жовтком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.