Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
100 мл рослинного масла
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
150 г цукру
125 г борошна
100 мл натурального йогурту
¼ ч. л. розпушувача
¾ ч. л. соди
¼ ч. л. кориці
150 г моркви
¼ ч. л. меленого імбиру
½ апельсина
100 г родзинок
Приготування:
1. На дрібній тертці натираємо моркву, цедру. Вичавлюємо сік з половини апельсина.
2. У великій мисці змішуємо йогурт, цукор, рослинну олію і апельсиновий сік. Туди ж просіваємо борошно з розпушувачем і содою, додаємо спеції і перемішуємо до однорідного стану. Додаємо натерту моркву, апельсинову цедру і родзинки. Потім ще раз перемішуємо.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Наповнюємо тістом паперові формочки для капкейків на дві третини і ставимо в духовку на 15-30 хвилин.
4. Готові капкейки прикрашаємо вершковим кремом, або цукровою глазур'ю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої печінки з медовою цибулею.