Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

100 мл рослинного масла

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

150 г цукру

125 г борошна

100 мл натурального йогурту

¼ ч. л. розпушувача

¾ ч. л. соди

¼ ч. л. кориці

150 г моркви

¼ ч. л. меленого імбиру

½ апельсина

100 г родзинок

Приготування:

1. На дрібній тертці натираємо моркву, цедру. Вичавлюємо сік з половини апельсина.

2. У великій мисці змішуємо йогурт, цукор, рослинну олію і апельсиновий сік. Туди ж просіваємо борошно з розпушувачем і содою, додаємо спеції і перемішуємо до однорідного стану. Додаємо натерту моркву, апельсинову цедру і родзинки. Потім ще раз перемішуємо.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Наповнюємо тістом паперові формочки для капкейків на дві третини і ставимо в духовку на 15-30 хвилин.

4. Готові капкейки прикрашаємо вершковим кремом, або цукровою глазур'ю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої печінки з медовою цибулею.