Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
6 шт буряків
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі
Відключення газу у серпні: українцям радять готуватися
Грошей стане більше: українцям виплатять одноразову допомогу
¾ склянки води
2 зубчики часнику
1 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. свіжої кінзи
1 стебло зеленої цибулі
2 ч. л. волоських горіхів
Приготування:
1. Добре промиваємо буряк і викладаємо в каструлю для мікрохвильовки. Заливаємо водою і додаємо неочищені зубчики часнику. Накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильову піч приблизно на 6-9 хвилин, поки буряк не стане м'яким.
2. Викладаємо буряк і часник і залишаємо охолонути.
3. Буряк очищаємо, ріжемо навпіл, а потім ріжемо на тонкі скибочки.
4. Очищаємо часник і розминаємо в пюре. Перекладаємо в миску і додаємо масло, оцет і коріандр. Солимо і перчимо за смаком.
5. Додаємо буряк, добре перемішуємо і кладемо на тарілки. Зверху посипаємо горіхами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.