Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

6 шт буряків

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

¾ склянки води

2 зубчики часнику

1 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. свіжої кінзи

1 стебло зеленої цибулі

2 ч. л. волоських горіхів

Приготування:

1. Добре промиваємо буряк і викладаємо в каструлю для мікрохвильовки. Заливаємо водою і додаємо неочищені зубчики часнику. Накриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильову піч приблизно на 6-9 хвилин, поки буряк не стане м'яким.

2. Викладаємо буряк і часник і залишаємо охолонути.

3. Буряк очищаємо, ріжемо навпіл, а потім ріжемо на тонкі скибочки.

4. Очищаємо часник і розминаємо в пюре. Перекладаємо в миску і додаємо масло, оцет і коріандр. Солимо і перчимо за смаком.

5. Додаємо буряк, добре перемішуємо і кладемо на тарілки. Зверху посипаємо горіхами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.