Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
800 г борошна
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
250 мл води
1 яйце
250 г яловичини
2 головки цибулі
½ пучка зелені
перець за смаком
500 мл рослинного масла
Приготування:
1. Просіваємо борошно, додаємо сіль, холодну кип'ячену воду і яйце. Замішуємо тісто. Потім накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.
2. Пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину. Солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану цибулю, подрібнену зелень і трохи води. Даємо постояти при кімнатній температурі.
3. Тісто тонко розкачуємо і вирізаємо кружечки діаметром приблизно 15 см.
4. На одну половину кладемо начинку, накриваємо другою половиною, склеюємо краї.
5. Розігріваємо сковороду з великою кількістю масла й обсмажуємо в ній чебуреки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з вареною ковбасою.