Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
800 г борошна
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
250 мл води
1 яйце
250 г яловичини
2 головки цибулі
½ пучка зелені
перець за смаком
500 мл рослинного масла
Приготування:
1. Просіваємо борошно, додаємо сіль, холодну кип'ячену воду і яйце. Замішуємо тісто. Потім накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.
2. Пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину. Солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану цибулю, подрібнену зелень і трохи води. Даємо постояти при кімнатній температурі.
3. Тісто тонко розкачуємо і вирізаємо кружечки діаметром приблизно 15 см.
4. На одну половину кладемо начинку, накриваємо другою половиною, склеюємо краї.
5. Розігріваємо сковороду з великою кількістю масла й обсмажуємо в ній чебуреки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з вареною ковбасою.