Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 горбуша
Не топіть цим у грубці: 3 види дров, які зіпсують димар і залишать вас на холоді
Графіки відключення світла: як знайти свою адресу та години вимкнення
Батьки школярів виступили проти нової реформи освіти: що вимагають
Виплатять 500, 800 або 1300 грн: хто з пенсіонерів отримає додаткові гроші
сіль і перець за смаком
3 ст. л. лимонного соку
300 г твердого сиру
5 ст. л. легкого майонезу
Приготування:
1. Очищаємо свіжу рибу, виймаємо нутрощі, розрізаємо уздовж, виймаємо хребет і ріжемо на порційні шматки.
2. Тепер робимо з фольги порційні формочки, в кожну кладемо по шматочку риби, шкірою донизу, посипаємо сіллю, перцем, поливаємо лимонним соком і залишаємо на 10 хвилин.
3. Зверху змащуємо тонким шаром майонезу і посипаємо тертим твердим сиром.
4. Загортаємо краї фольги, щоб вони повністю закривали горбушу, не торкаючись шару сиру. Ставимо в розігріту духовку і запікаємо приблизно 20 хвилин.
5. Подаємо гарячою прямо у фользі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з м'ясом і томатами.