Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 горбуша
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
сіль і перець за смаком
3 ст. л. лимонного соку
300 г твердого сиру
5 ст. л. легкого майонезу
Приготування:
1. Очищаємо свіжу рибу, виймаємо нутрощі, розрізаємо уздовж, виймаємо хребет і ріжемо на порційні шматки.
2. Тепер робимо з фольги порційні формочки, в кожну кладемо по шматочку риби, шкірою донизу, посипаємо сіллю, перцем, поливаємо лимонним соком і залишаємо на 10 хвилин.
3. Зверху змащуємо тонким шаром майонезу і посипаємо тертим твердим сиром.
4. Загортаємо краї фольги, щоб вони повністю закривали горбушу, не торкаючись шару сиру. Ставимо в розігріту духовку і запікаємо приблизно 20 хвилин.
5. Подаємо гарячою прямо у фользі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з м'ясом і томатами.