Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають

Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого сухого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Печінку заливаємо вином і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім додаємо мед, перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, помішуючи.

3. Приправляємо печінку спеціями, обсмажуємо на сковороді 7-10 хвилин. Далі перекладаємо на тарілку, зверху додаємо цибулю і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних вареників з вишнею.