Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого сухого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Печінку заливаємо вином і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім додаємо мед, перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, помішуючи.

3. Приправляємо печінку спеціями, обсмажуємо на сковороді 7-10 хвилин. Далі перекладаємо на тарілку, зверху додаємо цибулю і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних вареників з вишнею.