Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 3
Інгредієнти:
1 цибулина
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
Українки отримають підвищені пенсії незалежно від стажу
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
Не тільки дронами, а й ракетами: рф може збільшити кількість масованих атак на Україну
300 г м'ясного фаршу
2 зубчики часнику
100 г моркви
3 ст. л. рослинного масла
150 г гречки
2 ст. л. томатної пасти
Приготування:
1. Промиваємо і підсушуємо гречку на сковороді, змащеній олією.
2. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю, фарш і натерту на крупній тертці моркву до золотистого кольору. Додаємо томатну пасту і ретельно перемішуємо.
3. До м'яса і овочів викладаємо гречку, заливаємо окропом, щоб гречка була злегка прикрита. Солимо за смаком. Тушкуємо на повільному вогні під кришкою. У готову гречку додаємо нарізаний часник і перемішуємо. За бажанням можна додати чорний мелений перець і лавровий лист.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів з сиром.