Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 3
Інгредієнти:
1 цибулина
Перевірять гаманець і банківські рахунки: українцям назвали нові вимоги для виїзду в ЄС
Контроль за картковими переказами посилять: які суми зацікавлять банк та податкову
Оновлені правила оплати: "Нафтогаз" змінив процедуру отримання рахунків
Виплатять 500, 800 або 1300 грн: хто з пенсіонерів отримає додаткові гроші
300 г м'ясного фаршу
2 зубчики часнику
100 г моркви
3 ст. л. рослинного масла
150 г гречки
2 ст. л. томатної пасти
Приготування:
1. Промиваємо і підсушуємо гречку на сковороді, змащеній олією.
2. Обсмажуємо дрібно порізану цибулю, фарш і натерту на крупній тертці моркву до золотистого кольору. Додаємо томатну пасту і ретельно перемішуємо.
3. До м'яса і овочів викладаємо гречку, заливаємо окропом, щоб гречка була злегка прикрита. Солимо за смаком. Тушкуємо на повільному вогні під кришкою. У готову гречку додаємо нарізаний часник і перемішуємо. За бажанням можна додати чорний мелений перець і лавровий лист.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів з сиром.